Cum să explicăm sexul unui copil de cinci ani

BDSM: sugestii pentru perechi

Intentionati sa incercati ceva nou in dormitor? Adera la Ana precum si conducatorul lui Christian! De cand de la lansarea „50 Tonuri de Gri”, practica sexuala a „lanturi si, de asemenea, disciplina, dominatie / supunere, sadism / masochism "sau BDSM pe scurt, a de fapt atras indivizi - atat barbati, cat si femei. BDSM-ul nostru incepator sugestii vor ajutor veti face o inceput.

Invatare inainte incercare

Inainte scufundarii prea adanci in BDSM glob, este probabil cel mai bine sa intai sa faceti studiu de cercetare pe net. Acolo veti descoperi sisteme precum „Servent Central”. In plus fata de gasirea insotitori, puteti la fel utilizati sistemul pentru a gasi recomandari si detalii pentru viata sexuala proprie. Cu toate acestea, fii precaut - ca un incepator tu ar trebui impiedica conferinta persoane singur. Cel mai probabil la un atelier pentru incepatori sau un grup intalnire. Retineti, fiecare persoana a inceput mic. Ca alege BDSM profesionisti de asemenea. Scena de fapt are limbajul sau propriu, care trebuie fie recunoscut inainte a merge orice suplimentar. Bullwhips, flogger, horse play or doms - Limbajul BDSM este ambalat cu vocabular specializat, pe care cu siguranta veti avea nevoie pentru a deveni constient de. Nu fret daca nu puteti mentineti la inceput. Cautati termeni online care va va pasioneaza sau intrebati la o echipa conferinta sau atelier - acesta este intregul obiectivul acelor intalniri.

BDSM sugestii: Continuati cu precautie

image

BDSM nu este pentru toata lumea. Daca dvs. sau partenerul / partenerii dvs. sunteti incepatori, trebuie incepe practicati BDSM treptat. Incepe cu mai putin intens joc, de exemplu folosind mana restrictii de asemenea ca paddling. Daca sunteti amandoi interesati de mutare mai bine, atunci puteti absolut incercati cateva mai mult dinamice experiente, cum ar fi conducerea o pasiva pe un lant cu apartament sau condo. Dispozitive precum bici precum si lanturile sunt doar pentru cupluri, care recunoaste exact ce le place cum ar fi! Asta ar putea rapid sa fii si tu si tu.

Cod Costum

Unul dintre unul dintre cele mai vital BDSM sfaturi este ca trebuie parasiti toamna precum si primavara dulap in camera de depozitare. Negrul este mereu in voga - in special in piele precum si. Desigur, este complet aproximativ tu trebuie sa alege ce sa imbraca. Mai degraba decat obisnuitul lenjerie intima, BDSM furnizeaza oportunitatea de a lua pe un nou rol si, de asemenea, sa imbracati corespunzator. Fie ca este vorba de pandantive sau de latex chibrit, internet si specialitate magazine oferiti o mare alegere dincolo cele mai salbatice vise. Daca doriti explorati scena dvs. locala, este de obicei cel mai bine sa mentineti la valoarea implicita rochie cod. La SM sarbatori, ti se da dat tema pe fluturas sau invitatii. In plus, ar trebui asigurati-va preferintele dvs. sunt oglindite de dvs. tinuta - aceasta este pentru a o face simpla pentru alte petrecere invitati pentru a sti daca sunteti chiar mai mult dintre o dominanta ("dom") sau pasiv ("mai jos"). Daca sunteti un dom, bodyurile cu gat inalt si, tocuri spike sunt optim. Daca sunteti a de mai jos, ati s-ar putea pune un guler precum si alege o rochie care ofera la fel de mult accesibilitate la busturi si, de asemenea, mai jos jumatate fezabil.

Esential pentru BDSM incepatori: stabilirea unei hotarari un seif cuvant

Asemanator cu in toate diferite alte datorie joaca acele joc proeminenta si intrare, o siguranta este intr-adevar important. Chiar daca insotitorul dvs. Pagina principala este intotdeauna receptiv in mod normal la solicitari, cum ar fi „nu” sau „opri”, „ei ar putea fi un pic supraincarcat cu BDSM situatii. Deoarece exista pericolul de actual durere, este de fapt vital sa alege un termen inainte de timp cu partenerul dvs., pe care il cu siguranta ambii imediat recunoaste ca o indicatie pentru a renunta orice lucru mic deodata. Cel mai bine este sa selectati cuvinte pe care ati nu de obicei folositi cu sexul care legat de sex - cum ar fi „girafa” sau „vid” sau „oregano”. Semnalele manuale pot la fel pot fi folosite, constand din atingere pe pardoseala ca in stiluri de lupta. Acest lucru nu este intotdeauna excelent totusi, deoarece subs ar putea fi ocazional legat.

Fara mila

BDSM este o speciala practica care necesita o mare suma de mizeaza pe companion. Acesta este modul ca ar trebui fie si, de asemenea, are sens. Ar trebui trebuie mereu simti confortabil, astfel incat tu si, partenerul dvs. poate de fapt eliberati si faceti placere sexul. La fel toate diverse alte practici sexuale, nu ar trebui sa existe orice fel de jena in acest . Dvs. si, de asemenea, insotitorul dvs. ati obtinut asociat cu acest experiment unul cu celalalt, deci doar dati drumul cel mai mare si cel mai bun minute de sex. Nu rusina de ceea ce te transforma!

BDSM sfaturi pentru incepatori: nu exista pressure!

Jocul BDSM nu este atunci cand insotitorul dvs. va solicita sa faceti ceva cu care nu simtiti complet confortabil. Nu fiti fortat sa in tot ceea ce nu parca faceti. Conteaza-te pe suspiciune si ia o decizie: ceea ce te apropie de orgasm-- si ceea ce nu? ramaneti in intrebare, luati-o jos cateva crestaturi Desi BDSM include dominanta, practica a acestuia trebuie totusi bucurata de ambii participanti.

BDSM indicatoare: Ajutor ajutoare

Biciuri, restrictii precum si diverse alte sex jucarii toate pot adauga la jocul BDSM. Jucarii Pereche, cum ar fi We-Vibe Moxie, sunt un exemplu. Cu We-Vibe aplicatie, puteti gestiona jucaria si, de asemenea, aduceti companion climax yourself - indiferent de daca este in camera de dormit, birou sau in magazin alimentar.

We-Vibe Guts

Aduceti exaltare oriunde cu care optati pentru prost, tachinand rezonante. Cu murmur pasnica vibratii, subtire design si, de asemenea, controale activate pentru aplicatii Moxie este maxim in discernamant.